Zakelijke energiebelasting

Subsidiegezocht.nl: ook voor uw zakelijke teruggave energiebelasting

Als zakelijke gebruiker van een pand betaalt u per aansluiting energiebelasting. Waneer u gebruik maakt van meer dan 1 gas- of elektriciteitsaansluiting komt u mogelijk in aanmerking voor teruggave van de energiebelasting.

Zakelijke gebruikers betalen volgens een schijvensysteem energiebelasting naar verbruik. Hoe hoger het verbruik, hoe lager het belastingpercentage per kWh.Door de verschillende meterstanden samen te voegen, wordt het belastingbedrag per saldo lager. Aan de hand van uw eindafrekening kan SUbsidiegezocht.nl uitzoeken of u over de afgelopen 5 jaar te veel energiebelasting heeft betaald.

Wat is de energiebelasting?

De energiebelasting, ook wel Ecotax genoemd, is een milieuheffing op olie, gas en elektriciteit. Het doel van deze energiebelasting is het aanzetten tot vermindering van energieverbruik en CO2 uitstoot en het bevorderen van inzet van duurzame energiebronnen. De energiebelasting wordt betaald aan de energieleverancier en staat vermeld op de jaarlijkse eindafrekening.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor teruggave?

Voldoet uw organisatie aan onderstaande eisen?

  • Uw organisatie is zakelijk gebruiker van een WOZ-pand
  • Het pand heeft meer dan 1 zakelijke gas- of elektriciteitsaansluiting
  • De gezamenlijke aansluitingen verbruiken samen minimaal 10.000 kWh

Mogelijk komt u dan in aanmerking voor teruggave van de energiebelasting. Neem contact op met subsidiegezocht.nl, wij helpen u graag en verzorgen voor u de aanvraag.

Hoe werkt het?

U stuurt ons een eindafrekening en Subsidiegezocht.nl onderzoekt of u inderdaad te veel energiebelasting hebt betaald en of u voor de regeling in aanmerking komt. Subsidiegezocht.nl werkt op basis van no cure no pay en wij ontvangen enkel een vergoeding voor onze werkzaamheden wanneer u een teruggave ontvangt. De vergoeding voor het verzorgen en verwerken van de teruggave energiebelasting bedraagt slechts 25% van het bedrag dat u terugkrijgt. Na een succesvolle teruggave incasseert Subsidiegezocht.nl dit percentage via een machtiging.

Zakelijke energiebelasting terugvragen via Subsidiegezocht.nl? Doen!

  • U kunt uw kostbare tijd besteden aan dingen die u belagrijk vindt
  • Teruggave van de zakelijke energiebelasting kan over de afgelopen 5 jaar
  • Geen teruggave? Geen kosten!
  • Meer geld terugvragen? Wij zijn thuis in vele regelingen, vraag gerust naar de mogleijkheden
  • Subsidiegezocht.nl heeft de expertise en korte lijnen naar de instanties.

Bekijk ook onze andere diensten zoals subsidieadvies en fondsenwerving.

Laat ons contact opnemen voor meer informatie of advies:

Subsidiegezocht.nl werft
fondsen voor uw project

Welke grootse plannen heeft uw vereniging of stichting? Een multifunctioneel centrum, een wooninitiatief of woonvorm met aangepaste voorzieningen, een school of waterput in een ontwikkelingsland? Subsidiegezocht.nl kan u helpen bij fondsenwerving om uw doel financieel te ondersteunen. Lees meer over onze werkwijze. Daarnaast geven wij u subsidieadvies.

Gerealiseerde dromen

Bent u benieuwd naar welke 'dromen' Subsidigezocht.nl voor organisaties heeft weten te realiseren. Kijkt u dan snel op onze projectenpagina.