Hoe gaat Subsidiegezocht.nl te werk?

Uitgekiende fondsendatabase

Hoe gaat Subsidiegezocht.nl te werk?
U loopt rond met plannen voor uw stichting of vereniging en voor de realisatie hiervan heeft u geld nodig. Na één telefoontje weet u of Subsidiegezocht.nl hierin iets voor u kan betekenen. Vervolgens gaan we in een oriënterend gesprek verder in op uw ideeën. Subsidiegezocht.nl is sterk in het meedenken en het vinden van creatieve oplossingen om zoveel mogelijk uit uw project te halen. Wij zijn net zo betrokken bij uw project als u.

Uitgekiende fondsendatabase, projectplan en begroting

Na het kennismakingsgesprek stellen we een (project)plan en een begroting met dekkingsplan op. We raadplegen onze uitgekiende fondsendatabase om te selecteren welke fondsen het best aansluiten op uw plan. Deze database gebruiken we ook als projectvolgsysteem, zodat we altijd up to date informatie over het project hebben en het tijdpad in de gaten kunnen houden. Vervolgens stellen wij de aanvragen naar de fondsen op. Deze aanvragen bestaan uit aanvraagformulieren en een wervingsbrief per fonds. Subsidiegezocht.nl kan ook de volledige verzending van de aanvragen op zich nemen.

Projectmonitoring en eindverantwoording

Na toekenning van bijdragen door de fondsen sturen wij de bedankbrieven, terwijl u doorgaat met de voorbereiding van uw project. Nadat u de plannen van uw organisatie hebt gerealiseerd, helpt Subsidiegezocht.nl bij de eindverantwoording naar de fondsen. Dit is een belangrijk onderdeel van fondsenwerving. Subsidiegezocht.nl ondersteunt u van idee tot realisatie. Lees de tips voor een geslaagde fondsenwerving en neem contact op om ons over uw project te vertellen.

 

Subsidiegezocht.nl: ondersteuning van idee tot realisatie


Tips:

  • Begin op tijd, fondsenwerving duurt 2 tot 6 maanden
  • Eigen middelen en / of zelfwerkzaamheid zijn een pre voor de fondsen
  • Zorg voor een duidelijke link tussen uw project en uw organisatie
  • Houd een duidelijke financiële administratie bij

Laat ons contact opnemen voor meer informatie of advies:

Onze tarieven 'Helder en duidelijk'

Subsidiegezocht.nl gaat graag voor uw vereniging of stichting aan de slag. Maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe.

Gerealiseerde dromen

Bent u benieuwd naar welke 'dromen' Subsidigezocht.nl voor organisaties heeft weten te realiseren. Kijkt u dan snel op onze projectenpagina.

 

Helpt u gericht op weg