SubsidieManager

Super slimme software voor de professionele fondsenwerver

Met de SubsidieManager kun je eenvoudig en overzichtelijk jouw project managen. Je ziet direct de slimste match tussen jouw project en vermogensfondsen.

Kom je er niet uit? Heb je vragen of hulp nodig? Ons team van ervaren subsidiespecialisten staat tot jouw beschikking. Zo halen we samen het maximale uit jouw plannen.


Meer weten?

SubsidieManager is momenteel nog in een bètafase. Wil je op de hoogte gehouden worden van de lanceerdatum? Stuur ons dan een e-mail op info@subsidiegezocht.nl

 

 

Hoe het begon

SubsidieGezocht werft al vele jaren fondsen en subsidies voor tientallen verenigingen & stichtingen in Nederland. In de loop van de tijd ontwikkelden wij een slimme tool om alle projecten en fondsen slim te managen: SubsidieManager. De mate van kwaliteit werd dusdanig hoog dat we SubsidieManager hebben doorontwikkeld tot een professionele tool, geschikt voor de professionele fondsenwerver.

De voordelen van fondsenwerving met SubsidieManager

 

 • icoon
  De slimste match

  Zie in één oogopslag met welke vermogensfondsen jouw project een match heeft. Plus hoe groot jouw slagingskans (%) is. Je hoeft niet meer ellenlange resultatenpagina’s te screenen. Zo gaat je gericht te werk en bespaart je tijd.

 • icoon
  Hou grip & overzicht

  Welke aanvragen zijn ingediend, welke toezeggingen er zijn en welke gelden er zijn ontvangen en wat zijn de belangrijkste deadline? Alles op het overzichtelijke en naar jouw wens in te delen dashboard.

 • icoon
  Op tijd voor de deadline

  SubsidieManager herinnert je aan deadlines en openstaande acties door middel van slimme herinneringsmeldingen. Bijvoorbeeld voor het indienen van een verantwoording.

 • icoon
  Ondersteuning door subsidiespecialisten

  Voor praktische vragen staan onze medewerkers voor je klaar. Inhoudelijke vragen of hulp nodig? Ons team van ervaren subsidiespecialisten staat tot je beschikking.