Subsidieadvies

Ben je op zoek naar subsidieadvies voor een nieuw initiatief? Maak kennis met SubsidieGezocht! Jaarlijks realiseren wij voor circa 60 tot 70 projecten de fondsenwerving. Wij doen dit met een team van 11 personen. Door onze ervaring en kennis op het gebied van fondsenwerving, zijn wij in staat om snel de juiste fondsen en subsidies te selecteren. Wij beschikken over een uitgekiende database met fondsen en subsidies.

Voor subsidieadvies kun je ons telefonisch bereiken via 0527 – 614 945 . Of stel direct hier je vraag

chat icoon

SubsidieGezocht communiceert duidelijk. Ook het ‘no cure no pay’ spreekt ons aan.

Stichting Nimba – Marijke Clabbers-Klein

Verschil tussen fondsenwerving en subsidies

Fondsenwerving is een ruim begrip. In de volksmond gaat het om het ontvangen van giften, sponsoring door bedrijven, donaties van particulieren maar ook het binnenhalen van subsidies vanuit de overheid.

Wij zien dat veel Stichtingen en verenigingen niet altijd beschikken over voldoende financiële middelen om al hun dromen waar te maken. In veel gevallen zijn zij afhankelijk van vrijwillige donaties en de inzet van vrijwilligers.

Een aanvraag bij verschillende subsidieregelingen en fondsen kan veel tijd vragen, die je liever zou besteden aan belangrijkere zaken binnen jouw organisaties. SubsidieGezocht kan je helpen om jouw project te vertalen in een aanvraag en voor je een geheel fondsenwervingstraject en/of subsidieaanvraag te verzorgen.

Veel verenigingen en stichtingen zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden van fondsenwerving, of hebben niet de tijd voor een aanvraag. SubsidieGezocht kan je hiermee helpen. Behalve subsidieadvies, voeren wij ook de aanvragen uit en monitoren wij het gehele proces. Ook helpen we je bij de eindverantwoording naar de fondsen en subsidies toe.

Onze doelgroepen

In bijna iedere branche is er vraag naar subsidieadvies. Van lokale start-ups tot nationale musea. Veel organisaties kunnen namelijk aanspraak maken op financiële steun vanuit de overheid. Zonde om dat geld te laten liggen, toch? Bij SubsidieGezocht richten wij ons op het vinden van fondsen voor verenigingen en stichtingen.

Zo bieden wij subsidieadvies voor onder andere:

 • Zorggerelateerde initiatieven
 • Organisaties voor internationale hulp
 • Organisaties voor mensen met een beperking
 • Organisaties voor buurt en welzijn

Onze werkwijze

Bij SubsidieGezocht kun je subsidieadvies aanvragen voor jouw vereniging of stichting. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Maar hoe pakken wij dit proces precies voor je op? En mocht je het door ons gegeven subsidieadvies willen volgen: hoe verlopen de stappen erna?

 • icoon
  Fase 1: het oriëntatiegesprek

  De eerste stap is natuurlijk het aanvragen van ons subsidieadvies. Dit doe je door contact met ons op te nemen. Je weet dan meteen of wij iets voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen. Is dit het geval? Dan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken wij graag al jouw ideeën. Vervolgens stellen wij een passend subsidieadvies voor je op. Dit doen wij op een creatieve manier, waarbij we zo veel mogelijk uit jouw project halen.

 • icoon
  Fase 2: bepalen en aanvragen fondsen

  Als onderdeel van ons subsidieadvies stippelen wij een project- en begrotingsplan uit. Op basis hiervan selecteren wij fondsen die het beste op jouw plan aansluiten. Dit doen wij door gebruik te maken van onze eigen fondsendatabase. Deze is altijd up-to-date en wordt ook gebruikt ook om de planning van jouw project in de gaten te houden. Wanneer je het met ons subsidieadvies eens bent, kunnen wij de aanvragen voor je opstellen én verzenden.

 • icoon

  Fase 3: monitoring en eindverantwoording

  Gefeliciteerd! Ons subsidieadvies was een groot succes. Een of meerdere fondsen hebben namelijk een bijdrage aan jouw project toegekend. Als adviseur sturen wij – natuurlijk uit jouw naam – ieder van hen een bedankbrief. Zo kun je je blijven richten op jouw project.

 • icoon
  Fase 4: afronding en verantwoording

  Daarnaast helpen wij je met de eindverantwoording van jouw project naar de fondsen toe. Op deze manier staan wij altijd voor je klaar. Van het eerste subsidieadvies tot de realisatie van jouw project.

Telefonisch subsidieadvies

Wil je weten of jouw plannen realistisch en haalbaar zijn en of jouw plannen geschikt zijn voor ? Neem telefonisch contact met ons op voor subsidieadvies. Met één telefoontje kunnen we je vertellen of het project geschikt is voor fondsenwerving. Je bereikt ons telefonisch via 0527 – 614 945. Ook kun je aan de rechterkant van deze pagina direct een terugbelafspraak inplannen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op.

Wat doet een fondsenwerver?

Voor subsidieadvies ben je aan het juiste adres bij SubsidieGezocht. Wij zorgen er altijd voor dat de inhoud van de aanvraag aansluit op het beleid van een subsidieregeling of fonds. Ook denken wij graag met je mee bij het opstellen van een aanvraag. Wij zijn op de hoogte van alle voorwaarden van de regelingen en helpen je en jouw doelgroep graag verder.

Onze tarieven ‘Helder en duidelijk’

SubsidieGezocht gaat graag voor jouw vereniging of stichting aan de slag. Maar je wilt natuurlijk wel waar voor je geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe. Als dat niet helder en duidelijk is.

• Eenmalig basisbedrag € 295,-
• 10% over het gerealiseerde fondsengeld
• 1% over het gerealiseerde fondsengeld (voor shipping & handling) van de aanvragen
• Alle bedragen zijn excl. BTW

No cure No pay!

Meer weten?

Meer weten over de werkwijze en garanties van SubsidieGezocht? Bekijk onze werkwijze op het gebied van subsidieadvies hier. Zie ook fondsenwervingsbureau, fondsenwerving goede doelen, fondsen aanvragen, crowdfunding goede doelen en teruggave energiebelasting voor meer informatie.

SubsidieManager

Speciaal voor professionele fondsenwervers ontwikkelde SubsidieGezocht het pakket SubsidieManager. Met de SubsidieManager kunt je eenvoudig en overzichtelijk jouw project managen. Je ziet direct de slimste match tussen jouw project en vermogensfondsen. 

SubsidieManager