Subsidieadvies

Bent u op zoek naar subsidieadvies voor een nieuw initiatief? Maak kennis met Subsidiegezocht.nl! Jaarlijks realiseren wij voor circa 60 tot 70 projecten de fondsenwerving. Wij doen dit met een team van 11 personen. Door onze ervaring en kennis op het gebied van fondsenwerving, zijn wij in staat om snel de juiste fondsen te selecteren. Wij beschikken over een uitgekiende fondsendatabase. Voor subsidieadvies kunt u ons telefonisch bereiken via 0527 - 614 945. Voor al onze overige contactgegevens en voor het maken van een terugbelafspraak klikt u hier.

 

Neem direct contact op!

 Subsidieadvies

Wij zien dat veel Stichtingen en verenigingen niet altijd beschikken over voldoende financiële middelen om al hun dromen waar te maken. In veel gevallen zijn zij afhankelijk van vrijwillige donaties en de inzet van vrijwilligers.

Een aanvraag bij verschillende subsidieregelingen en fondsen kan veel tijd vragen, die u liever zou besteden aan belangrijkere zaken binnen uw organisaties. Subsidiegezocht.nl kan u helpen om uw project te vertalen in een aanvraag en voor u een geheel fondsenwervingstraject en/of subsidieaanvraag te verzorgen.  

Veel verenigingen en stichtingen zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden van fondsenwerving, of hebben niet de tijd voor een aanvraag. Subsidiegezocht.nl kan u hiermee helpen. Behalve subsidieadvies, voeren wij ook de aanvragen uit en monitoren wij het gehele proces. Ook helpen we u bij de eindverantwoording naar de fondsen en subsidies toe.

Subsidieadvies


Onze doelgroep

In bijna iedere branche is er vraag naar subsidieadvies. Van lokale start-ups tot nationale musea. Veel organisaties kunnen namelijk aanspraak maken op financiële steun vanuit de overheid. Zonde om dat geld te laten liggen, toch? Bij Subsidiegezocht.nl richten wij ons op het vinden van fondsen voor verenigingen en stichtingen. Zo bieden wij subsidieadvies voor onder andere: 

  • Zorggerelateerde initiatieven;
  • Organisaties voor internationale hulp;
  • Organisaties voor mensen met een beperking;
  • Organisaties voor buurt en welzijn.

Onze werkwijze

Bij Subsidiegezocht.nl kunt u subsidieadvies aanvragen voor uw vereniging of stichting. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Maar hoe pakken wij dit proces precies voor u op? En mocht u het door ons gegeven subsidieadvies willen volgen: hoe verlopen de stappen erna? 


Stap 1: het oriëntatiegesprek

De eerste stap is natuurlijk het aanvragen van ons subsidieadvies. Dit doet u door contact met ons op te nemen. U weet dan meteen of wij iets voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Is dit het geval? Dan nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Hierin bespreken wij graag al uw ideeën. Vervolgens stellen wij een passend subsidieadvies voor u op. Dit doen wij op een creatieve manier, waarbij we zo veel mogelijk uit uw project halen. 


Stap 2: bepalen en aanvragen fondsen

Als onderdeel van ons subsidieadvies stippelen wij een project- en begrotingsplan uit. Op basis hiervan selecteren wij fondsen die het beste op uw plan aansluiten. Dit doen wij door gebruik te maken van onze eigen fondsendatabase. Deze is altijd up-to-date en wordt ook gebruikt ook om de planning van uw project in de gaten te houden. Wanneer u het met ons subsidieadvies eens bent, kunnen wij de aanvragen voor u opstellen én verzenden.  


Stap 3: monitoring en eindverantwoording

Gefeliciteerd! Ons subsidieadvies was een groot succes. Een of meerdere fondsen hebben namelijk een bijdrage aan uw project toegekend. Als adviseur sturen wij ze - natuurlijk uit uw naam - ieder van hen een bedankbrief. Zo kunt u zich blijven richten op uw project. Daarnaast helpen wij u met de eindverantwoording van uw project naar de fondsen toe. Op deze manier staan wij altijd voor u klaar. Van het eerste subsidieadvies tot de realisatie van uw project. 

Telefonisch subsidieadvies

Wilt u weten of uw plannen realistisch en haalbaar zijn en of uw plannen geschikt zijn voor ? Neem telefonisch contact met ons op voor subsidieadvies. Met één telefoontje kunnen we u vertellen of het project geschikt is voor fondsenwerving. U bereikt ons telefonisch via 0527 - 614 945. Ook kunt u aan de rechterkant van deze pagina direct een terugbelafspraak inplannen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op.

Subisideadvies? 

Voor subsidieadvies bent u aan het juiste adres bij Subsidiegezocht.nl. Wij zorgen er altijd voor dat de inhoud van de aanvraag aansluit op het beleid van een subsidieregeling of fonds. Ook denken wij graag met u mee bij het opstellen van een aanvraag.Wij zijn op de hoogte van alle voorwaarden van de regelingen en helpen u en uw doelgroep graag verder.


Meer weten over de werkwijze en garanties van Subsidiegezocht.nl? Bekijk onze werkwijze op het gebied van subsidieadvies hier. Zie ook fondsenwervingsbureaufonsenwerving goede doelenfondsen aanvragencrowdfunding goede doelen en teruggave energiebelasting voor meer informatie. 


De diensten van Subsidie Gezocht worden door onze klanten beoordeeld met een 5 uit 5 op basis van 30 beoordelingen.

Laat ons contact opnemen voor meer informatie of advies:

Onze tarieven 'Helder en duidelijk'

Subsidiegezocht.nl gaat graag voor uw vereniging of stichting aan de slag. Maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe.