Subsidieadvies

Bent u op zoek naar subsidieadvies? Maak kennis met Subsidiegezocht.nl! Jaarlijks realiseren wij voor circa 60 tot 70 projecten de fondsenwerving. Wij doen dit met een team van zes personen. Door onze ervaring en kennis op het gebied van fondsenwerving, zijn wij in staat om snel de juiste fondsen te selecteren. Wij beschikken over een uitgekiende fondsendatabase. Voor subsidieadvies kunt u ons telefonisch bereiken via 0527 - 614 945. Voor al onze overige contactgegevens en voor het maken van een terugbelafspraak klikt u hier.

Over subsidiegezocht.nl

Subsidiegezocht.nl is opgericht door Peter Potter. In eerste instantie was hij de eigenaar van een evenementenbureau. Dit evenementenbureau was voornamelijk gericht op gehandicaptensport en welzijns-gerelateerde projecten. Hierdoor had Peter Potter regelmatig te maken met subsidieadvies en fondsenwerving. Peter bleek hier vaardig in en besloot deze dienst toe te voegen aan zijn werkzaamheden. Samen met een collega besloot Peter Potter in 2012 om zich volledig te richten op subsidieadvies.

Subsidieadvies

Verenigingen en stichtingen beschikken over het algemeen niet over voldoende financiële middelen om bepaalde dromen te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld een woonvorm met aangepaste voorziening realiseren of wilt u een weeshuis in het buitenland opzetten? U bent in dit geval vaak afhankelijk van vrijwillige donaties. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van fondsenwerving. Veel verenigingen en stichtingen zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden van fondsenwerving, of hebben niet de tijd voor een aanvraag. Subsidiegezocht.nl kan u hiermee helpen. Behalve subsidieadvies, voeren wij ook de aanvragen uit en monitoren wij het gehele proces. Ook helpen we u bij de eindverantwoording naar de fondsen toe. Bekijk ook teruggave energiebelasting.

Telefonisch subsidieadvies

Wilt u weten of uw plannen realistisch en haalbaar zijn en of uw plannen geschikt zijn voor fondsenwerving? Neem telefonisch contact met ons op voor subsidieadvies. Met één telefoontje kunnen we u vertellen of het project geschikt is voor fondsenwerving. U bereikt ons telefonisch via 0527 - 614 945. Ook kunt u aan de rechterkant van deze pagina direct een terugbelafspraak inplannen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op.

Subisideadvies? 

Voor subsidieadvies bent u aan het juiste adres bij Subsidiegezocht.nl. Wij zorgen er altijd voor dat de inhoud van de aanvraag aansluit op het beleid van de fondsen. Doordat wij over een uitgekiende fondsendatabase beschikken, schrijven wij alleen gericht bedrijven aan. Wij schieten dus niet met hagel. Dit scheelt kostbare tijd. Doordat wij over een efficiënt projectvolgsysteem beschikken, kunnen we lopende aanvragen goed monitoren. Meer weten over de werkwijze en garanties van Subsidiegezocht.nl? Bekijk onze werkwijze op het gebied van subsidieadvies hier.


De diensten van Subsidie Gezocht worden door onze klanten beoordeeld met een 5 uit 5 op basis van 30 beoordelingen.

Laat ons terug bellen voor meer informatie of advies:

Onze tarieven 'Helder en duidelijk'

Subsidiegezocht.nl gaat graag voor uw vereniging of stichting aan de slag. Maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe.