Een tip in Coronatijd: MijnCoronaplan.nl

Een tip in Coronatijd: MijnCoronaplan.nl

afbeelding bij artikel
Gaat alles nog goed?
Wij hopen van harte dat dit bericht jou in goede gezondheid bereikt.

Misschien ben je wel bezig om plannen te maken om (binnenkort) het dorpshuis, woonvoorziening, speeltuin- of scoutinggebouw, Inloophuis, kantoor of andere voorziening weer voorzichtig open te stellen. Of om weer te starten met een project dat stil heeft moeten liggen.

Na twee maanden met strikte beperkingen kunnen we onze energie gelukkig weer op dit soort zaken richten. Maar het stelt ons ook voor allerlei uitdagingen. Want hoe beperken we de risico’s voor onszelf en onze omgeving? Het is een zoektocht voor iedereen, die niet eenvoudiger wordt, doordat elke organisatie, elk project uniek is.

Wil jij je ook voorbereiden en een plan klaar hebben liggen? Eenvoudig overzicht houden en niets vergeten in overweging te nemen? Dan willen wij je graag een tip geven: MijnCoronaplan.nl

MijnCoronaplan.nl heeft de informatie al voor je gebundeld en daarmee een basis gelegd voor je eigen plan. Via een eenvoudige checklist kun je een eigen op maat gemaakt Coronaplan maken. Misschien kunnen hierdoor de activiteiten weer georganiseerd worden en kunnen mensen elkaar weer ontmoeten.

Wil je net als wij een eigen Coronaplan op maat?

Organisaties die via Subsidiegezocht.nl een Coronaplan opstellen, betalen een gereduceerd tarief. Een MijnCoronaplan (basis) kost €95,- maar met de kortingscode MCP-SUBS-0520 krijg je €20,- korting.

Voor meer informatie en/of vragen kunt je direct contact opnemen met MijnCoronaplan.nl op 0527-699598 of kijk op MijnCoronaplan.nl en vul uw kortingscode in.

Mijncoronaplan.nl is ontwikkeld door ISOFastTrack en Comsi in samenwerking met ACVO en SGS Search. Deze organisaties richten zich op o.a. Arbo & Veiligheid en op de implementatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen bij bedrijven. Net als wij voelen zij zich betrokken bij de maatschappelijke en sociale sector. Wij hopen dat we je met deze tip een stukje verder helpen.

Laat ons contact opnemen voor meer informatie of advies:

Contactgegevens

Subsidiegezocht.nl

Werktuigenweg 13
8304 AZ Emmeloord
(Noordoostpolder, Flevoland)

T 0527 - 614 945
E info@subsidiegezocht.nl

Peter Potter
T 06 - 101 906 76
E p.potter@subsidiegezocht.nl

Erik-Jan Koers
T 06 - 443 649 50
E e.j.koers@subsidiegezocht.nl