Gaat Peter Potter naar de Tour de France?

Gaat Peter Potter naar de Tour de France?

afbeelding bij artikel

 

Even terug in de tijd: Peters evenementenbureau, dat zich vooral richtte op gehandicaptensport en welzijns-gerelateerde projecten, had regelmatig te maken met fondsenwerving. 

Wist u dat Peter Potter, de grondlegger van Subsidiegezocht.nl, het verslaan van sportwedstrijden op de radio als grote passie heeft? Even terug in de tijd: Peters evenementenbureau, dat zich vooral richtte op gehandicaptensport en welzijns-gerelateerde projecten, had regelmatig te maken met fondsenwerving. Peter bleek hier vaardig in en voegde het in 2009 als extra dienst toe aan zijn bureau. Peter had Erik-Jan Koers in het evenementencircuit leren kennen en vroeg hem om een paar uur per week te helpen met het fondsen werven. Ze legden een database van fondsen aan en ontwikkelden een uniek systeem waarmee nog steeds alle projecten en subsidieverzoeken worden gevolgd. Het projectvolgsysteem speelt een belangrijke rol voor vervolgaanvragen bij de fondsen. Het fondsenwerven nam een vlucht en in 2012 besloot Subsidiegezocht.nl zich volledig te richten op fondsenwerving.


"Onze ambassadeurs zijn de beste reclame voor Subsidiegezocht.nl"


Anno 2015: Peter en Erik-Jan werken fulltime in de organisatie. Freeke Schippers, Elise Ras, Jojanne Lageveen en Savannah Fidom vullen het team op parttimebasis aan. Subsidiegezocht.nl is flink gegroeid, van 20 projecten per jaar toen naar 60 tot 80 projecten per jaar nu. Groei is nooit ons doel geweest. Wij willen stichtingen en verenigingen de mogelijkheid bieden hun project te realiseren door de vele fondsen die er zijn, toegankelijk voor hen te maken. Blijkbaar werkt het, want veel nieuwe organisaties komen bij ons binnen via onze ambassadeurs: tevreden stichtingen en verenigingen. Hoewel Subsidiegezocht.nl een vooruitstrevende internetmarketing heeft, blijven onze ambassadeurs de beste reclame!

En wat is nu de link met Peter z’n passie? “Wanneer ze me bellen om achterop een motor de Tour de France te verslaan, ben ik weg.” De kans dat dit werkelijk gebeurt, zal denk ik bij een droom blijven. Maar mocht de situatie zich voordoen, dan is het goed om te weten dat de continuïteit van Subsidiegezocht.nl is gegarandeerd door het geweldige team én het unieke projectvolgsysteem.

Laat ons terug bellen voor meer informatie of advies:

Contactgegevens

Subsidiegezocht.nl

Werktuigenweg 13
8304 AZ Emmeloord
(Noordoostpolder, Flevoland)

T 0527 - 614 945
E info@subsidiegezocht.nl

Peter Potter
T 06 - 101 906 76
E p.potter@subsidiegezocht.nl

Erik-Jan Koers
T 06 - 443 649 50
E e.j.koers@subsidiegezocht.nl