Fondsenwerving

Heeft u grootste plannen voor uw vereniging of stichting? Maar ontbreekt het nog aan de financiële middelen om uw plannen te realiseren? Laat ons helpen! Fondsenwerver Subsidiegezocht.nl helpt u bij fondsenwerving voor niet-commerciële projecten. Hoe wij dat doen, leggen wij graag aan u uit op deze pagina. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor informatie. U bereikt ons via telefoonnummer 0527-614 945. Ook kunt u een terugbelverzoek voor ons achterlaten.

Fondsenwerving, hoe gaat het in zijn werk?

Loopt u rond met plannen of ideeën voor uw vereniging of stichting, maar weet u niet hoe u aan de benodigde financiële middelen moet komen? Helaas lopen veel van dit soort plannen op niets uit door het gebrek aan financiële middelen. Subsidiegezocht.nl heeft veel ervaring op het gebied van fondsenwerving en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd. We gaan samen met u om tafel om een begroting met dekkingsplan en een projectplan op te stellen. Daarnaast raadplegen we onze fondsendatabase om bijpassende fondsen te selecteren.

Nadat er een selectie plaatsgevonden heeft, stelt Subsidiegezocht.nl de aanvragen naar de fondsen op. Naast subsidieadvies kunnen wij, wanneer u dit wenst, ook de volledige verzending van de aanvragen op ons nemen. Meer weten over onze werkwijze? Lees verder.

Fondsenwerver: van idee tot realisatie

Subsidiegezocht.nl stopt niet bij de aanvraag. Wij helpen u ook met de eindverantwoording naar de fondsen. Dit is een erg belangrijk onderdeel in het geheel. 

Voor wie werft Subsidiegezocht.nl?

Subsidiegezocht.nl werft voornamelijk fondsen voor zorg-gerelateerde initiatieven, buurt- en welzijn projecten, organisaties die belangen behartigen van activiteiten en wij werven fondsen gericht op internationale hulp. Bijvoorbeeld fondsenwerving voor het bouwen en renoveren van scholen, ziekenhuizen en weeshuizen. Meer weten over voor wie wij fondsen werven? Lees verder!

Fondsenwerving, een aantal tips!

Fondsenwerving kost tijd. Wij raden daarom aan tijdig te beginnen. Fondsenwerving duurt 2 tot 6 maanden. Daarnaast is het belangrijk te zorgen voor een duidelijke link tussen uw project en uw organisatie. Ook is het belangrijk een duidelijke financiële administratie bij te houden. Meer weten over fondsenwerving? Neem contact met ons op! Kijk ook eens naar ons subsidieadvies en teruggave energiebelasting.


De diensten van Subsidie Gezocht worden door onze klanten beoordeeld met een 5 uit 5 op basis van 30 beoordelingen.

Laat ons terug bellen voor meer informatie of advies:

Onze tarieven 'Helder en duidelijk'

Subsidiegezocht.nl gaat graag voor uw vereniging of stichting aan de slag. Maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe.