Fondsenwerving

Heeft u grootste plannen voor uw vereniging of stichting? Maar ontbreekt het nog aan de financiële middelen om uw plannen te realiseren? Laat ons helpen! Fondsenwerver Subsidiegezocht helpt u bij fondsenwerving voor niet-commerciële projecten. Hoe wij dat doen, leggen wij graag aan u uit op deze pagina. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor informatie. U bereikt ons via telefoonnummer 0527-614 945. Ook kunt u een terugbelverzoek voor ons achterlaten.

Neem direct contact op!

Wat is fondsenwerving?

Wat is fondsenwerving nu precies? Fondsenwerving is een ruim begrip. Het gaat o.a. om het binnenhalen van subsidies vanuit de overheid en het ontvangen van giften en sponsoring door bedrijven en donaties van particulieren. Maar, het is meer dan dat. Het gaat om het aanpakken van een probleem met een concreet doel en uitgekiend project. Het gaat over passie, relaties leggen en onderhouden van deze relaties. Want daar bereik je iets mee!

Wat doet een fondsenwerver?

Een fondsenwerver houdt zich voornamelijk bezig met het zoeken naar potentiële sponsoren en donateurs. Hierbij is het de verantwoordelijkheid van de fondsenwerver om zoveel mogelijk potentiële sponsoren en donateurs te vinden en over te halen tot subsidiëring. Als fondsenwerver kan je op allerlei niveaus en voor diverse organisaties te werk gaan. In de meeste gevallen gaat het hierbij om een goed doel, maar het kan ook betrekking hebben op bijvoorbeeld een politieke partij of financiële instelling.

Fondsenwerving

 

Fondsenwerving, hoe gaat het in zijn werk?

Loopt u rond met plannen of ideeën voor uw vereniging of stichting, maar weet u niet hoe u aan de benodigde financiële middelen moet komen? Helaas lopen veel van dit soort plannen op niets uit door het gebrek aan financiële middelen. Subsidiegezocht.nl heeft veel ervaring op het gebied van fondsenwerving en heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd. We gaan samen met u om tafel om een begroting met dekkingsplan en een projectplan op te stellen. Daarnaast raadplegen we onze fondsendatabase om bijpassende fondsen te selecteren.

Nadat er een selectie plaatsgevonden heeft, stelt Subsidiegezocht.nl de aanvragen naar de fondsen op. Naast subsidieadvies kunnen wij, wanneer u dit wenst, ook de volledige verzending van de aanvragen op ons nemen. Meer weten over onze werkwijze? Lees verder.

Fondsenwerver: van idee tot realisatie

Subsidiegezocht.nl stopt niet bij de aanvraag. Wij helpen u ook met de eindverantwoording naar de fondsen. Dit is een erg belangrijk onderdeel in het geheel. 

Voor wie werft Subsidiegezocht.nl?

Subsidiegezocht.nl werft voornamelijk fondsen voor zorg-gerelateerde initiatieven, buurt- en welzijn projecten, organisaties die belangen behartigen van activiteiten en wij werven fondsen gericht op internationale hulp. Bijvoorbeeld fondsenwerving voor het bouwen en renoveren van scholen, ziekenhuizen en weeshuizen. Meer weten over voor wie wij fondsen werven? Lees verder!

Fondsenwerving, een aantal tips!

Fondsenwerving kost tijd. Wij raden daarom aan tijdig te beginnen. Fondsenwerving duurt 2 tot 6 maanden. Daarnaast is het belangrijk te zorgen voor een duidelijke link tussen uw project en uw organisatie. Ook is het belangrijk een duidelijke financiële administratie bij te houden. Meer weten over fondsenwerving? Neem contact met ons op! Kijk ook eens naar ons subsidieadvies en teruggave energiebelasting.

 

 Zie ook fondsenwervingsbureaufonsenwerving goede doelen, fondsen aanvragencrowdfunding goede doelen en teruggave energiebelasting

 
 

De diensten van Subsidie Gezocht worden door onze klanten beoordeeld met een 5 uit 5 op basis van 30 beoordelingen.

Laat ons contact opnemen voor meer informatie of advies:

Onze tarieven 'Helder en duidelijk'

Subsidiegezocht.nl gaat graag voor uw vereniging of stichting aan de slag. Maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe.