Fondsenwerving goede doelen

Voor fondsenwerving voor goede doelen bent u aan het juiste adres bij Subisidegezocht.nl! Peter Potter, de oprichter van subsidiegezocht.nl heeft veel ervaring met het werven van fondsen. Door de jaren heen heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Mede dankzij dit netwerk kunnen fondsen snel en effectief aangeschreven worden. Beschikt u niet over voldoende financiële middelen om een goed doel op te zetten? Schakel dan subsidiegezocht.nl in! Wij werken op basis van no cure no pay.

 

Soorten fondsen

Het vinden van de juiste fondsen. Dat is voor veel verenigingen en stichtingen een enorme klus. Subsidiegezocht.nl kan u daar gelukkig bij helpen. Wij verzorgen namelijk graag de fondsenwerving voor uw goede doel of doelen. Hierbij zoeken wij naar schenkingen, die het best bij uw doelstellingen aansluiten. Op deze manier haalt u alles uit uw project. Wij richten ons voornamelijk - maar niet uitsluitend - op de fondsenwerving van deze goede doelen:

Zorggerelateerde initiatieven

Elke inwoner van Nederland moet in comfort kunnen leven. Ook wanneer er sprake is van zorg. Bij Subsidiegezocht.nl dragen wij zorggerelateerde initiatieven dan ook een warm hart toe. Wij verzorgen regelmatig de fondsenwerving voor goede doelen, die zich richten op de volgende zaken: Woonvormen;
Ouderinitiatieven;
Belevings- en beweegtuinen;
(Pleeg)zorgboerderijen;
Dagbesteding.

fondsenwerving goede doelenInitiatieven voor mensen met een beperking

Sommige mensen hebben te kampen met een beperking. Van een ontwikkelingsstoornis tot een handicap: in Nederland zijn er vele organisaties die zich er dagelijks mee bezighouden. Denk het behartigen van belangen of het organiseren van activiteiten. Voor dit soort goede doelen verzorgen wij graag de fondsenwerving. Denk aan initiatieven, zoals: Gehandicaptensport; Patiëntenverenigingen; Speciaal onderwijs.


Initiatieven voor internationale hulp

De wereld is niet perfect. We kunnen er echter wel samen aan werken. Daarom zijn er veel goede doelen die hun pijlen richten op het leveren van internationale hulp en hiervoor bij ons fondsenwerving aanvragen. De focus ligt bij ons niet alleen op humanitaire hulp, maar ook op initiatieven die zich bezighouden met milieu en klimaat. Zo regelen wij fondswerving voor de volgende goede doelen: Ontwikkelingshulp; Projecten gericht op watervoorzieningen, landbouw, duurzaamheid en economie; Bouwen en renoveren van scholen, ziekenhuis en weeshuizen; Projecten gericht op educatie en voorlichting.


Initiatieven voor buurt en welzijn

Sommige initiatieven vinden dichter bij huis plaats. Denk aan goede doelen die zich richten op buurt en welzijn - ook deze organisaties helpen wij met onze fondsenwerving. Denk aan projecten, zoals: Scouting; Buurthuizen; Jongerencentra; Speeltuinverenigingen; Activiteiten, zoals: maatjesprojecten, weekendscholen en wijkactiviteiten; Welzijnsorganisaties; Inloophuizen; Hospices.

Hoe gaat fondsenwerving voor goede doelen in zijn werk?

Loopt u rond met een goed idee voor een goed doel. Wilt u uw steentje bijdragen maar beschikt u niet over voldoende financiële middelen? Dat hoeft niet direct het einde van uw idee te betekenen. Er zijn namelijk voldoende fondsen. De kunst is alleen om de juiste fondsen aan te schrijven. Subsidiegezocht.nl heeft hier veel ervaring mee. We beschikken over een uitgekiende database, waardoor we snel in staat zijn om de juiste fondsen te selecteren en aan te schrijven. Daarnaast staat of valt alles met een projectplan en begroting met dekkingsplan. Subsidiegezocht.nl stelt dit op. Bij fondsenwerving voor goede doelen is het daarnaast belangrijk verantwoording af te leggen naar de fondsen. Subsidiegezocht.nl helpt u hiermee! 

Onze tarieven

Houdt uw organisatie zich bezig met liefdadigheidsprojecten? Dan kunt u misschien aanspraak maken op financiële steun. Subsidiegezocht.nl kan u helpen bij de fondsenwerving van allerlei, uiteenlopende goede doelen. Helaas kunnen wij dit niet gratis doen. Wel houden wij onze tarieven zo laag mogelijk. Zo werken wij volgens het uitgangspunt ‘no cure, no pay’. Voor de fondsenwerving van goede doelen vragen wij de volgende tarieven: Eenmalig basisbedrag: € 295,-; 10% over het behaalde fondsengeld; 1% over het behaalde fondsengeld voor shipping & handling. Let wel: de hierboven genoemde tarieven voor de fondswerving van goede doelen zijn exclusief 21% btw.

Fondsenwerving op basis van no cure no pay

Bij subsidiegezocht.nl werken we op basis van no cure no pay. Pas wanneer u besluit een samenwerking met ons aan te gaan, betaalt u eenmalig €125,-. Voor meer informatie over onze tarieven, kijkt u hier.

Wanneer beginnen met fondsenwerving?

Bij fondsenwerving voor goede doelen is het belangrijk op tijd te beginnen. Het werven van fondsen kost namelijk tijd. Wij raden u daarom aan om hier 2 tot 6 maanden voor uit te trekken. 

Gerealiseerde dromen

Subsidiegezocht.nl weet jaarlijks 60 tot 80 projecten succesvol te realiseren. Bent u benieuwd naar projecten die mede dankzij de hulp van Subsidiegezocht.nl geslaagd zijn? Neem dan eens een kijkje bij onze projectensubsidieadvies of teruggave energiebelasting.

Bent u benieuwd of uw plannen realistisch en haalbaar zijn? Neem dan telefonisch contact met ons op! Voor fondsenwerving voor goede doelen belt u ons algemene telefoonnummer: 0527-614 945. Of stuur ons een e-mail. Bekijk al onze contactgegevens hier.

Voor welke goede doelen mogen wij uw fondsenwerving regelen?

 Zie ook fondsenwervingsbureaufondsen aanvragen en crowdfunding goede doelen


De diensten van Subsidie Gezocht worden door onze klanten beoordeeld met een 5 uit 5 op basis van 30 beoordelingen.

Laat ons contact opnemen voor meer informatie of advies:

Onze tarieven 'Helder en duidelijk'

Subsidiegezocht.nl gaat graag voor uw vereniging of stichting aan de slag. Maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe.