Fondsenwerving goede doelen

Voor fondsenwerving voor goede doelen bent u aan het juiste adres bij Subisidegezocht.nl! Peter Potter, de oprichter van subsidiegezocht.nl heeft veel ervaring met het werven van fondsen. Door de jaren heen heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Mede dankzij dit netwerk kunnen fondsen snel en effectief aangeschreven worden. Beschikt u niet over voldoende financiële middelen om een goed doel op te zetten? Schakel dan subsidiegezocht.nl in! Wij werken op basis van no cure no pay.

Hoe gaat fondsenwerving voor goede doelen in zijn werk?

Loopt u rond met een goed idee voor een goed doel. Wilt u uw steentje bijdragen maar beschikt u niet over voldoende financiële middelen? Dat hoeft niet direct het einde van uw idee te betekenen. Er zijn namelijk voldoende fondsen. De kunst is alleen om de juiste fondsen aan te schrijven. Subsidiegezocht.nl heeft hier veel ervaring mee. We beschikken over een uitgekiende database, waardoor we snel in staat zijn om de juiste fondsen te selecteren en aan te schrijven. Daarnaast staat of valt alles met een projectplan en begroting met dekkingsplan. Subsidiegezocht.nl stelt dit op. Bij fondsenwerving voor goede doelen is het daarnaast belangrijk verantwoording af te leggen naar de fondsen. Subsidiegezocht.nl helpt u hiermee! 

Fondsenwerving op basis van no cure no pay

Bij subsidiegezocht.nl werken we op basis van no cure no pay. Pas wanneer u besluit een samenwerking met ons aan te gaan, betaalt u eenmalig €125,-. Voor meer informatie over onze tarieven, kijkt u hier.

Wanneer beginnen met fondsenwerving?

Bij fondsenwerving voor goede doelen is het belangrijk op tijd te beginnen. Het werven van fondsen kost namelijk tijd. Wij raden u daarom aan om hier 2 tot 6 maanden voor uit te trekken. 

Gerealiseerde dromen

Subsidiegezocht.nl weet jaarlijks 60 tot 80 projecten succesvol te realiseren. Bent u benieuwd naar projecten die mede dankzij de hulp van Subsidiegezocht.nl geslaagd zijn? Neem dan eens een kijkje bij onze projectensubsidie advies of teruggave energiebelasting.

Bent u benieuwd of uw plannen realistisch en haalbaar zijn? Neem dan telefonisch contact met ons op! Voor fondsenwerving voor goede doelen belt u ons algemene telefoonnummer: 0527-614 945. Of stuur ons een e-mail. Bekijk al onze contactgegevens hier.


De diensten van Subsidie Gezocht worden door onze klanten beoordeeld met een 5 uit 5 op basis van 30 beoordelingen.

Laat ons terug bellen voor meer informatie of advies:

Onze tarieven 'Helder en duidelijk'

Subsidiegezocht.nl gaat graag voor uw vereniging of stichting aan de slag. Maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe.