Fondsen aanvragen

Fondsen aanvragen

Fondsen aanvragen? Heeft u een goed plan voor uw vereniging of stichting? Subsidiegezocht kan u helpen met het realiseren van financiële middelen. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet hoe u aan de juiste financiële partners moet komen. Wij hebben hier veel ervaring in opgebouwd en beschikken over een groot en divers netwerk aan fondsen. Samen met u kunnen wij om tafel gaan om een dekkingsplan en projectplan op te stellen. In onze fondsendatabase kunnen we bijpassende fondsen koppelen aan uw project. Meer weten over fondsen aanvragen? Bel ons vrijblijvend via: 0527 - 614 945.

Fonds aanvragen? Wij begeleiden u!

Het fondsen aanvragen stopt niet alleen bij het adviseren. Nadat er samen een selectie is gemaakt voor de beste fondsen, stelt Subsidiegezocht ook de aanvragen naar deze fondsen op. In overleg is het ook mogelijk om de volledige verzending van de aanvragen te verzorgen. Samen met u zorgen we ervoor dat er een mooie selectie aan fondsen voor uw project wordt ingeschakeld. Subsidiegezocht hanteert een no cure no pay principe. Als er bij het fondsen aanvragen geen oplossing wordt gevonden, hoeft daar door u ook geen vergoeding voor betaald te worden.

Fondsen aanvragen

Voor wie werven wij?

Subsidiegezocht doet fondsaanvragen voor verschillende projecten en initiatieven. U kunt bij ons terecht voor: Buurt- en welzijn projecten Zorg-gerelateerde initiatieven Organisaties met belangen voor activiteiten Fondsen gericht op internationale hulp. Wil je meer weten over onze afgeronde projecten? Lees verder op onze website. Wij beschikken over een projecten etalage waarbij u verschillende projecten uit de zorg, buurt en welzijn en Internationale hulp kan bekijken. Alvast een eerste tip van Subsidiegezocht: begin op tijd want fondsenwerving duurt zo’n 2 tot 6 maanden. Zorg daarnaast voor een duidelijke link tussen uw project en uw organisatie.

Contactinformatie

Fondsen aanvragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Subsidiegezocht om de mogelijkheden te bespreken. Ons team helpt u graag verder om uw plannen te realiseren voor uw vereniging of stichting! Bel ons via 0527 - 614 945 of stuur ons een e-mail. Bekijk al onze contactgegevens hier.


Zie ook fondsenwervingsbureau, fonsenwerving goede doelen, subsidieadvies, crowdfunding goede doelen en teruggave energiebelasting


De diensten van Subsidie Gezocht worden door onze klanten beoordeeld met een 5 uit 5 op basis van 30 beoordelingen.

Laat ons contact opnemen voor meer informatie of advies:

Onze tarieven 'Helder en duidelijk'

Subsidiegezocht.nl gaat graag voor uw vereniging of stichting aan de slag. Maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe.