Duurzaamheidssubsidies

Duurzaamheidssubsidies, iets voor jou?

Subsidiegezocht.nl is al enige tijd bezig met het verzorgen van de teruggave van de energiebelasting voor veel stichtingen en verenigingen. Sinds kort richten wij ons op alles wat te maken heeft met duurzaamheid en alle subsidies die daarbij aangevraagd kunnen worden.

Voor wie?

De duurzaamheidssubsidies waar wij de expertise voor hebben zijn bedoeld voor organisaties, stichtingen en verenigingen. Denk bijvoorbeeld aan een groen dak voor het buurtcentrum, led verlichting voor de sportclub of een warmtepomp voor het dorpshuis. De aanschaf van deze producten kunnen leiden tot forse besparingen en verduurzaming.

Is jouw organisatie ook bewust bezig met andere vormen van energie en wil je weten of hier een subsidie voor is? Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden en kunnen wellicht helpen een aanvraag op te stellen. 

Wat doen wij?

Subsidiegezocht kan helpen om voor innovatieve projecten een passende subsidieaanvraag te verzorgen. Het gaat dan niet alleen om de aanschaf van zonnepanelen, warmtepompen en groene daken of het gebruik van wind- of bio-energie, maar ook de manier waarop deze overgang naar duurzame energie begeleid kan worden. Je kan dus niet alleen subsidie krijgen als je zelf energie wilt gaan opwekken, maar ook als je ideeën hebt om de energietransitie te stimuleren, begeleiden of kenbaar te maken. 

De transitie is simpelweg de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. De projecten moeten er op gericht zijn om de CO2-uitstoot terug te dringen.
 

 Voorbeelden

In de Provincie Flevoland is het mogelijk om begin maart 2021 een aanvraag te doen voor Groene daken. Een organisatie kan wel tot 75% vergoed krijgen! Interesse? Lees hier meer.

 

Laat ons contact opnemen voor meer informatie of advies: