Crowdfunding goede doelen

Laat crowdfunding van goede doelen over aan Subsidiegezocht.nl! Ons bedrijf heeft veel ervaring met het werven van fondsen en beschikt over een uitgekiende fondsendatabase. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij fondsen snel en effectief aanschrijven. Goede doelen bereiken meer met crowdfunding! Wilt u een goed doel opzetten, maar beschikt u niet over de financiële middelen? Ontdek dan welke werkwijze wij gebruiken bij de crowdfunding van goede doelen.

Schuif uw idee niet zomaar aan de kant!

Herkent u zich in de volgende situatie? U heeft een goed idee voor een goed doel, maar u beschikt niet over voldoende financiële middelen voor dat doel. Vaak genoeg schuiven verenigingen of stichtingen het idee zomaar aan de kant, maar dit is helemaal niet nodig! Wij helpen u bij het aanschrijven van de juiste fondsen voor uw goede doel. Wij zorgen ervoor dat de aanvraag aansluit op het beleid van de fondsen. Wij kunnen die aanvragen voor u opstellen, maar bij crowdfunding van goede doelen is het ook mogelijk om de volledige verzending van aanvragen aan ons over te laten.

De realisatie van uw plannen

Wij kunnen u helpen met crowdfunding van goede doelen voor niet-commerciële projecten. Na één telefoontje weet u al of Subsidiegezocht.nl iets voor u kan betekenen. Blijkt na dit telefoongesprek dat wij iets voor u kunnen doen? Dan gaan wij samen met u aan tafel voor verdere uitwerkingen van uw ideeën. Tijdens het gehele traject kunt u van ons het volgende verwachten: betrokkenheid bij uw project en creatieve oplossingen voor uw project. Na een oriënterend gesprek stellen wij voor u een begroting met dekkingsplan en een projectplan op.

Subsidiegezocht.nl: crowdfunding goede doelen

Bent u van plan om Subsidiegezocht.nl in te schakelen voor de crowdfunding van goede doelen? Wij raden u aan om op tijd te beginnen, want crowdfunding van goede doelen kan 2 tot 6 maanden in beslag nemen. Wij selecteren voor uw plan de beste fondsen uit onze fondsendatabase. Oftewel, wij halen zoveel mogelijk uit uw project! Neem contact met ons op voor meer informatie. Of vul aan de rechterkant uw naam en telefoonnummer in, dan bellen we u zo snel mogelijk terug! Bekijk ook ons subsidieadvies, fondsenwerving of teruggave energiebelasting.


De diensten van Subsidie Gezocht worden door onze klanten beoordeeld met een 5 uit 5 op basis van 30 beoordelingen.

Laat ons terug bellen voor meer informatie of advies:

Onze tarieven 'Helder en duidelijk'

Subsidiegezocht.nl gaat graag voor uw vereniging of stichting aan de slag. Maar u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld. Als fondsenwerver hanteren wij daarom het no Cure no Pay-principe.